ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ-->

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

H φάρμα των ζώων



Mερικές φωτογραφίες από την πολύ καλή θεατρική παράσταση "Η φάρμα των ζώων" που παρακολούθησαν όλες οι τάξεις του σχολείου στο θέατρο 'Απόλλων".

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

H γιορτή του Πολυτεχνείου με εικόνες και μουσική



Μερικές φωτογραφίες από τη σημερινή γιορτή που παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄τάξης με μεγάλη επιτυχία. (Οι φωτογραφίες είναι επιτηδευμένα θαμπωμένες για την προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των μαθητών).

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

"Εδώ Πολυτεχνείο"



Tην Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 στις 8.30 π.μ.η Ε΄τάξη του σχολείου μας, έχει αναλάβει την εορταστική εκδήλωση για την γιορτή του "Πολυτεχνείου". Η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και οι μαθητές με την επίβλεψη των συνοδών τους θα αποχωρήσουν γύρω στις 9.30. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η υποδοχή της μαραθωνοδρόμου

Σήμερα μετά την προσευχή, το σχολείο μας υποδέχτηκε με τιμές τη δασκάλα της Β΄τάξης Αγγελική Ζερβή που έτρεξε στον 30ο Μαραθώνιο της Αθήνας και πέτυχε μάλιστα πολύ καλό χρόνο και πήρε και την 7η θέση στη γενική κατάταξη. Ευχές για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
 
 Άρθρο εφημερίδα "Πελοπόννησος" 13-11-12
 
                                          Άρθρο εφημερίδα "Πρωινή Γνώμη" 20-11-12

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εκπαιδευτική επίσκεψη των Γ΄και Δ΄τάξεων στον Άραξο


Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών (γιορτή της αεροπορίας) των Γ΄και Δ΄τάξεων στο Άραξο την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.